• SALE!
PCWork PCW10B SOLDERING WORKING MAT 390x270mm, SILICONE

PCWork PCW10B SOLDERING WORKING MAT 390x270mm, SILICONE

Κωδικός Προϊόντος: 240-0017
Barcode No: 4260766895302
Κατασκευαστής: PCWork
12,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
100% Ασφάλεια Αγορών
Επιφάνεια εργασίας από σιλικόνη με μαγνήτες και υψηλή αντοχή στη θερμότητα, 390x270mm.

Σας παρουσιάζουμε τη μαγνητική επιφάνεια εργασίας PCW10B, η οποία αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε εργασία συγκόλλησης ή επισκευής. Με διαστάσεις 390x270mm, αυτή η επιφάνεια εργασίας από σιλικόνη παρέχει μια γενναιόδωρη επιφάνεια εργασίας και έχει το τέλειο μέγεθος για τον πάγκο εργασίας σας, παρέχοντας άφθονο χώρο για όλα τα εργαλεία και τα εξαρτήματα που διαθέτετε. Επίσης, είναι ανθεκτική στη θερμότητα έως και τους 450°C, καθιστώντας την ιδανική για χρήση σε μια σειρά εργαλείων και εξοπλισμού (συγκόλλησης).

Η επιφάνεια εργασία PCW10A διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, τα οποία συμβάλουν στην ευκολότερη και πιο αποτελεσματική επισκευή των αντικειμένων.
Είναι εξοπλισμένη με ισχυρούς μαγνήτες που συγκρατούν με ασφάλεια τα μικρού μεγέθους εξαρτήματα ή εργαλεία και διασφαλίζουν ότι μπορείτε να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά, μειώνοντας τον κίνδυνο απώλειας ή άστοχης τοποθέτησης αντικειμένων.

Χάρη στην αντιολισθητική επιφάνεια που διαθέτει, το PCW10A παρέχει ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας, αποτρέποντας τον εξοπλισμό σας από το να γλιστρήσει κατά τη χρήση. Επίσης, η επιφάνεια εργασίας διαθέτει ένα τυπωμένο πλέγμα καθώς και έναν ενσωματωμένο χάρακα που σας βοηθάνε να μετρήσετε και να κόψετε τα υλικά με ακρίβεια.

Τέλος, η επιφάνεια εργασίας καθαρίζεται εύκολα, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε έναν καθαρό χώρο εργασίας χωρίς υπολείμματα και βρωμιά.

Είτε είστε επαγγελματίας τεχνικός είτε λάτρης των DIY, το η επιφάνεια εργασίας PCW10A είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον χρειάζεται μια αξιόπιστη και ανθεκτική επιφάνεια εργασίας για επισκευές αντικειμένων και συγκόλληση. Πάρτε στα χέρια σας το PCW10B και κάντε το πρώτο βήμα προς μια απρόσκοπτη, αποτελεσματική και ασφαλή διαδικασία επισκευής!

Χαρακτηριστικά:
- Ιδανικό για εργαστήρια επισκευής κινητών τηλεφώνων, laptop κλπ
- Κατασκευή από σιλικόνη σε μπλε χρώμα
- Διαστάσεις επιφάνειας: 390X270mm
- Πάχος άκρης: 6.5mm
- Διαθέτει διάφορα μαγνητικά μέρη
- Ανθεκτικό σε θερμότητα έως και 450°C
- Εύκολο στον καθαρισμό, για έναν οργανωμένο και καθαρό χώρο εργασίας