• SALE!
  • Εξαντλήθηκε
D-LINK DWA-131 Wireless-N Nano USB Adapter

D-LINK DWA-131 Wireless-N Nano USB Adapter

Κωδικός Προϊόντος: 215-0015
Barcode No: 790069326905
Κατασκευαστής: D-LINK
13,00 €
με ΦΠΑ
help_outlineΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

D-LINK DWA-131 Wireless-N Nano USB Adapter

D-LINK DWA-131 Wireless-N Nano USB Adapter

 

Ποσότητα

Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
100% Ασφάλεια Αγορών
Wireless-N Nano USB Adapter.
Βελτίωστε το σήμα Wi-Fi του υπολογιστή σας, με το D-Link Wireless N Nano USB Adapter (DWA-131), το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο.
Θα απολαμβάνετε καλύτερο media streaming από μεγαλύτερες αποστάσεις εντός του σπιτιού ή το γραφείου σας.
Ιδανικό για ταξίδια ή ένα γεμάτο χώρο εργασίας, το Wireless N Nano USB Adapter διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό για να ταιριάζει στο φορητό υπολογιστή σας με ελάχιστη προεξοχή.
Ασύγκριτη ασύρματη κάλυψηΤο D-Link DWA-131 Wireless N Nano USB Adapter προσφέρει ισχυρότερη ασύρματη λήψη στον υπολογιστή σας, σε σχέση με την υπάρχουσα ασύρματη τεχνολογία 802.
11g.
Αυτός ο ασύρματος προσαρμογέας τεχνολογίας N, είναι ιδανικός για καθημερινές δραστηριότητες, όπως η μεταφορά αρχείων, η περιήγηση στο Internet και το κατέβασμα μουσικής.
Τα D-Link προϊόντα ασύρματης τεχνολογίας Ν, κάνουν καλύτερη χρήση της κεραίας, μεταδίδοντας πολλαπλές ροές δεδομένων και επιτρέπουν την λήψη ασύρματων σημάτων σε όλα τα σημεία του σπιτιού.
Επιπλέον, η D-Link τεχνολογία ασύρματου N, επεκτείνει την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου, διατηρώντας παράλληλα τη συμβατότητα με όλα τις υπάρχοντες συσκευές 802.
11b /g.
Εύκολο στην εγκατάστασηΟ Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης, σας βοηθάει να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα τον USB προσαρμογέα σαςΣυμπαγές και βολικόΤο DWA-131 συνδέει εύκολα τον υπολογιστή σας σε ένα ασύρματο δίκτυο, για περιήγηση στο Internet και ανταλλαγή αρχείων.
Με την λειτουργία Wi-Fi Protected Setup (WPS) επιτρέπει στην συσκευή να συνδεθεί εύκολα και γρήογρα με ένα κλικ, απλοποιώντας τις περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης .
Επίσης, το WPS προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας.
Με το μοναδικό "Firefly" σχεδιασμό του και με απαράμιλλη απόδοση, αυτός ο υπερ-φορητός USB προσαρμογέας είναι μια ιδανική επιλογή για τη δημιουργία μιας ασφαλούς ασύρματης σύνδεσης.
Λειτουργίες & χαρακτηριστικά γνωρίσματα: - Λεπτό και συμπαγές για να ταιριάζει τέλεια στο notebook σας, με ελάχιστη προεξοχή- Έξυπνη τεχνολογία κεραίας που μεγιστοποιεί την ταχύτητα και το εύρος της σύνδεσης με το δίκτυο σας- Η WPA και WPA2 κρυπτογράφηση σας παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας- Πλήκτρο Wi-Fi Protected ρύθμισης για απλή εγκατάσταση- Συμβατό με τα υφιστάμενα δίκτυα 802.
11gΤεχνικές προδιαγραφές::- Πρότυπα : IEEE 802.
11n, IEEE 802.
11g- Σύνδεση : USB 2.
0- Εύρος ασύρματής συχνότητας : 2.
4GHz έως 2.
462GHz- Ασφάλεια : Wi-Fi Protected Access (WPA, WPA2), Wi-Fi Protected Setup (WPS), Push Button- Ενδεικτική λυχνία LED : Link,Activity- Πιστοποιήσεις : FCC Class B, Wi-Fi, IC, - Θερμοκρασία λειτουργίας : 0° έως 40° C- Υγρασία : 10 ~ 90% χωρίς συμπύκνωση- Διαστάσεις : Συσκευή (ΜxΠxΥ): 1.
8mm x 34.
4mm x 7.
7mm- Συσκευασία: (ΜxΠxΥ): 205.
7mm x 35.
6mm x 137.
2mm- Βάρος : Συσκευή: 0.
004 kg- Συσκευασία: 0.
14 kg- Εγγύηση : 2 χρόνιαΠεριεχόμενα συσκευασίας:- 1 Συσκευή DWA-131 Wireless-N Nano USB Adapter- Εγχειρίδιο χρήσης και λογισμικό σε CD- Γρήγορος οδηγός εγκατάστασης